Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Goes

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Goes (gemeente Goes, Zeeland)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld vandalisme, brand, diefstal, wateroverlast. Bijvoorbeeld bij ASR Verzekeringen, Univé of Reaal. Je kunt dan denken aan schade aan e-reader of contant geld en waardebonnen. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Goes sluit je af via onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl pakket en/of Generali pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteGoes
Regionummer0113 (+31113)
Aantal inwoners Goes37207
Postcodegebieden4458
WijkenGoes
Naburige plaatsenverzekering-Goeree-Overflakkee, inboedelverzekering-Gilze en Rijen, polis-Giessenlanden, verzekeringspakket-Gennep, Gemert-Bakel en verzekeraar-Geldrop-Mierlo
inboedelverzekering-goes

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Goes december 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle artikelen in een woongelegenheid. Van televisie tot ook hoeden: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Samenvattend: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een artikel permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Allianz t/m Klaverblad: er valt veel te kiezen. Premies schommelen tussen €5,75 en ongeveer €14. De premie wordt berekend op basis van onder andere dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de dekkingsgraad, woonplaats, hoogte eigen risico, woonobject, grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: ASR Verzekeringen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (4458), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Goes)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker signaleer je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid of Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid). Onze tip: Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Middels de tool vind je maatschappijen die matchen met jouw voorwaarden. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 4458, 4460, 4461, 4462, 4463, 4464, 4465, 4472? Vergelijk nu online alle maatschappijen en zoek de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Goes

 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen goedkoop verzekeren? Het maandtarief ligt gemiddeld op zo’n €9,00 bij Unigarant, ING of Bovag. Dankzij deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Goes.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Tip: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Goes biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst een glas cola over een meubel van een familielid en bijvoorbeeld: een macbook laten vallen. De waarde van een all risk-polis is zeer complete modules. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Goes, Wilhelminadorp, Kloetinge, Kattendijke, ‘s-Heer-Arendskerke, Eindewege, ‘s-Heer-Hendrikskinderen, Wolphaartsdijk, Oud-Sabbinge.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn spullen op weg en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een filmcamera & sieraden.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

Fam. Boer, Goes (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente