Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Goirle

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Goirle (gemeente Goirle, Noord-Brabant)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen bijvoorbeeld brand, wateroverlast, blikseminslag, vandalisme. Onder andere bij ABN AMRO, Zelf of ING. Je kunt dan denken aan schade aan toiletartikelen of denk aan een beschadigde vloer. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Goirle sluit je af dankzij onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Reaal pakket en/of InShared pakket. Vul alle velden in, en bekijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteGoirle
Regionummer013 (+3113)
Inwoners Goirle23111
Postcodegebieden5050
WijkenGoirle-Centrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-Goes, inboedelverzekering-Goeree-Overflakkee, polis-Gilze en Rijen, verzekeringspakket-Giessenlanden, Gennep en verzekeraar-Gemert-Bakel
inboedelverzekering-goirle

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Goirle december 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in je appartement. Van verlichtingsornamenten tot aan overjassen: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van REAAL Verzekeringen tot HEMA: de keuze is enorm. Tarieven schommelen tussen €7,25 en ongeveer €12,5. De premie komt tot stand door o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, regio, het gekozen eigen risico, soort huis, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: ZLM inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (5050), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Goirle)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Dankzij onze tool signaleer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw positie, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn De Goudse Opstalverzekering of misschien Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Aan de hand hiervan vergelijk je maatschappijen die passen bij jouw eisen. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 5050, 5051, 5052, 5053? Bekijk nu met onze tool alle maatschappijen en vindt de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Goirle

 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allsecur Compleet
 • Reaal GGP (adviseur)
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs kan oplopen tot wel €7,50 bij Verzekeruzelf.nl, nowGo of Allsecur. Aan de hand van een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Goirle.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en overzichtelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met een brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Goirle dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman en bijvoorbeeld: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het voordeel van een all-risk pakket is een complete dekking. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Goirle-Centrum, Grobbendonck, De Groote Akkers, De Hoge Wal, Abcoven, Wildackers, ’t Ven, De Boschkens, De Hellen, De Nieuwe Erven, Hoogeind, Sportpark Van den Wildenberg, Bedrijventerrein Tijvoort, Verspreide huizen Goirle, Riel, Bedrijventerrein Riel, Sportpark De Krim, Verspriede huizen Riel.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn spullen in de tuin en buitenshuis verzekerd. Het gaat hier om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een laptop of viool.

‘Dit had ik jaren eerder moeten doen

H. van Dongen, Goirle (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente