Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Naarden

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Naarden (gemeente Gooise Meren, Noord-Holland)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als wateroverlast, blikseminslag, brand, diefstal. Onder andere bij BLG wonen, Ditzo of Klaverblad. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. bestek of wat te denken van contant geld en waardebonnen. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Naarden ontdek je via onze adviestool. Bijvoorbeeld ASR Verzekeringen pakket en OHRA pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteGooise Meren
(Net) nummer035 (+3135)
Bewoners Naarden56696
Postcodegebied1410
BuurtschappenBussum
Plaatsen in de omgevingverzekering-muiderberg, inboedelverzekering-muiden, polis-baambrugge, verzekering-ankeveen, verzekeringspakket-nederhorst-den-berg en nigtevecht
inboedelverzekering-naarden

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Naarden mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle artikelen in een woongelegenheid. Van kleden t/m zonnepanelen: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Kort gezegd: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een product vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Avéro Achmea t/m OHRA: er is nogal wat keuze. De kosten fluctueren tussen de €9,5 en ongeveer €13,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in zaken als het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar nowGo dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (1410), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Naarden)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van de tool hierboven signaleer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Aegon Inboedel Basis of juist Allianz Inboedelverzekering (AR). Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en schets jouw situatie. Op die manier vergelijk je verzekeringsbedrijven die rijmen met jouw voorwaarden. Hierna kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 1410, 1411, 1412? Vergelijk direct op deze site verzekeringsbedrijven en kies de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Naarden

 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • SNS Inboedel en opstal

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel goedkoop verzekeren? De maandprijs bedraagt soms wel €8,50 bij Generali, nowGo of DAK. Middels enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Naarden.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor een reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Naarden vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: jouw hond bijt een familielid maar tevens: je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw. Het gemak van een all-risk pakket is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Bussum Centrum, Brediuskwartier, Eng, Spiegel, Muiden, Naarden.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn eigendommen op weg en buiten in goede handen. Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een spelcomputer en gitaar.

‘Mijn inboedel goed verzekerd, dat is belangrijk

P. Boer, Naarden (mei 2024)