Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Heemserveen

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Heemserveen (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als waterschade of brand. Bij bedrijven als Bovag, Univé of OHRA. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. magnetron en/of een gestolen computer. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Heemserveen achterhaal je dankzij onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. Reaal pakket en/of InShared pakket. Vul alle velden in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
Regionummer0523 (+31523)
Inwoners Heemserveen59687
Postcodegebied7796
WijkenAne
Naburige plaatsenverzekering-diffelen, inboedelverzekering-rheeze, polis-hoogenweg, verzekering-den-velde, verzekeringspakket-venebrugge en radewijk
inboedelverzekering-heemserveen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Heemserveen mei 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle producten in een woongelegenheid. Van levensmiddelen tot ook kleding: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat een product vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Reaal t/m De Goudse: de keuze is enorm. Tarieven variëren van €10 tot aan €14,25. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van onder andere hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, postcode, hoogte eigen risico, woonobject, gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Centraal Beheer dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (7796), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Heemserveen)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is verschillend. Aan de hand van de vergelijker detecteer je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk of wellicht ZLM Opstalverzekering. Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en schets jouw situatie. Zodoende beperk je je tot verzekeraars die in lijn zijn met jouw voorwaarden. In de volgende stap kan je filteren op topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 7796? Bekijk nu aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en kies de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Heemserveen

 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €8,25 bij Verzekeruzelf.nl, REAAL Verzekeringen of Bruns ten Brink. Aan de hand van de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Heemserveen.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met een autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In de regel heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Heemserveen vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je morst bier over het tapijt van een vriend of: je morst rode wijn over het tapijt van iemand. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn bezittingen op pad en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een tablet en sportuitrusting.

‘Geen papierhandel, alles online afgehandeld

Mevr. Jansen, Heemserveen (mei 2021)