Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Gennep

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Gennep (gemeente Gennep, Limburg)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als water, vandalisme, bliksem, inbraak. Bij ondernemingen als BLG wonen, FBTO of Interpolis. Denk aan schade aan droogtrommel of denk aan een gestolen laptop. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Gennep sluit je af door gebruik te maken van onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. Allianz pakket maar ook Independer pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteGennep
(Net) nummer0485 (+31485)
Bewoners Gennep17085
Postcodegebieden6590
WijkenMilsbeek
Plaatsen in de regioverzekering-Gemert-Bakel, inboedelverzekering-Geldrop-Mierlo, polis-Geldermalsen, verzekeringspakket-Geertruidenberg, Ferwerderadiel en verzekeraar-Etten-Leur
inboedelverzekering-gennep

Inboedelverzekeringen vergelijken in Gennep december 2023

Via een inboedelverzekering verzeker je alle goederen in jouw verblijf. Van fornuis tot aan overhemden: vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Stelregel: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van SNS t/m Delta Lloyd: de keuze is enorm. De kosten liggen gewoonlijk tussen €5,5 tot aan €13,5. Het bedrag berekenen ze aan de hand van onder andere het soort dekking, de dekkingsgraad, postcode, eigen risico, type woning, samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Polis Direct polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In de basis voer je jouw postcode (6590), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Gennep)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Iedere situatie is verschillend. Aan de hand van de polisvergelijker ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid) of wellicht Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan beperk je je tot maatschappijen die overeenkomen met de aanvraag die je doet. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 6590, 6591? Vergelijk direct via internet alle verzekeraars en selecteer de beste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Gennep

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs is al snel zo’n €14,00 bij De Goudse, Klaverblad of Aon Direct. Via de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Gennep.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is betaalbaar en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met een ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Dikwijls heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Gennep dekt eigenlijk alle gevallen van schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw en ook: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman. Het gemak van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Milsbeek, Ottersum, Ven-Zelderheide, Gennep, Heijen.

Zo’n inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden in de tuin en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera en een kinderwagen.

‘Duidelijke info en een prima vergelijker

E. Smeets, Gennep (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente