Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Giessenlanden

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Giessenlanden (gemeente Giessenlanden, Zuid-Holland)? Aan de hand van deze inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. brand, storm, bliksem, inbraak. Bij bedrijven als Aegon, Europeesche of Independer. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. afwasmachine of wat te denken van een defecte koelkast. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Giessenlanden achterhaal je via onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als Unigarant pakket en/of OHRA pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGiessenlanden
Regionummer0184 (+31184)
Aantal inwoners Giessenlanden14544
Postcodegebied3380
BuurtenKern
Plaatsen nabijverzekering-Gennep, inboedelverzekering-Gemert-Bakel, polis-Geldrop-Mierlo, verzekeringspakket-Geldermalsen, Geertruidenberg en verzekeraar-Ferwerderadiel
inboedelverzekering-giessenlanden

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Giessenlanden november 2023

Via een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in de woning. Van afzuigkap tot ook stofzuiger: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Hoe het werkt: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een product vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van Reaal tot OHRA: heel veel verschillende opties. De kosten fluctueren tussen de €8,25 en ongeveer €15,25. Het bedrag kent zijn oorsprong in factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, waar je woont, het gekozen eigen risico, het soort woning, aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Nederlanden van Nu pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (3380), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Giessenlanden)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat weer anders. Met behulp van de vergelijker achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk) of ASR Woonhuisverzekering (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan beperk je je tot verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met jouw eisen. In de volgende stap kan je filteren op thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 3380, 3381, 4209? Check nu aan de hand van onze module alle verzekeraars en check de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Giessenlanden

 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €12,00 bij HEMA, Reaal of Allsecur. Middels de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Giessenlanden.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met een ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans heb je 2 opties: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Giessenlanden vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend en ook: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Kern Giessenburg, Giessenburg-West en -Zuid, Giessenburg-Oost, Verspreide huizen Giessenburg, Arkel, Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos, Schelluinen.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn spullen on the go en buitenshuis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een laptop of een muziekinstrument.

‘Met een goed gevoel in mijn woning

E. van den Broek, Giessenlanden (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente