Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Tynaarlo

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Tynaarlo (gemeente Tynaarlo, Drenthe)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld inbraak, brand, storm, water. Bij partijen als ANWB, Unigarant of nowGo. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. vitrage/gordijnen of denk aan een stukke koelkast. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Tynaarlo sluit je af aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als SNS pakket en ook Europeesche pakket. Vul alle velden in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteTynaarlo
Regionummer0592 (+31592)
Aantal inwoners Tynaarlo32804
Postcodegebied9482
WijkenZuidlaren
Plaatsen in de buurtverzekering-Twenterand, inboedelverzekering-Tubbergen, polis-Tilburg, verzekeringspakket-Tiel, Tholen en verzekeraar-Teylingen
inboedelverzekering-tynaarlo

Inboedelverzekeringen vergelijken in Tynaarlo juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in de woning. Van horloges tot en met dressoir: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Stelregel: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Als iets vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Nationale Nederlanden tot aan HEMA: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies lopen op van €9 tot wel €12,75. De maandelijkse premie wordt bepaald door factoren als het type polis, verzekerd bedrag, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, type woning, gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar DAK dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (9482), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Tynaarlo)

De beste inboedelverzekering vinden

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is verschillend. Via onze tool detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid) of Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk. Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Middels de tool beperk je je tot aanbieders die matchen met jouw zoekopdracht. Daarna kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 9482? Vergelijk direct op deze site alle verzekeraars en vindt de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Tynaarlo

 • Unigarant Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • SNS Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €8,25 bij FBTO, London Verzekeringen of Allsecur. Dankzij de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Tynaarlo.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met een doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Tynaarlo biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman of: je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman. Het pluspunt van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen.

Een inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn eigendommen op weg en buitenshuis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een filmcamera of gitaar.

‘Na negatieve ervaringen nu een prettige verzekering

M. van Vliet, Tynaarlo (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente