Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Aalsmeer

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Aalsmeer (gemeente Aalsmeer, Noord-Holland)? Aan de hand van een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld vandalisme, wateroverlast, diefstal, brand. Bijvoorbeeld bij Aegon, Verzekeruzelf.nl of London Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan magnetron of wat te denken van een defecte wasmachine. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Aalsmeer detecteer je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. SNS pakket en Nationale Nederlanden pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteAalsmeer
Regionummer0297 (+31297)
Bewoners Aalsmeer31299
Postcodegebied1424
BuurtschappenAalsmeer
Plaatsen in de regioverzekering-Aalburg, inboedelverzekering-Aa en Hunze, polis-Bedum, verzekeringspakket-Barneveld, Barendrecht en verzekeraar-Ameland
inboedelverzekering-aalsmeer

Inboedelverzekeringen vergelijken in Aalsmeer december 2023

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in huis. Van verlichtingsornamenten tot aan haarföhn: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een item vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Centraal Beheer tot en met Ditzo: de keuze is enorm. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €5 en €12,75. Het bedrag berekenen ze aan de hand van zaken als het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, hoogte eigen risico, type woning, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Turien en Co december 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (1424), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Aalsmeer)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is namelijk uniek. Dankzij de vergelijker signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld Unigarant Inboedelverzekering of Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid. Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op basis daarvan zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die passen bij jouw zoekopdracht. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 1424, 1430, 1431, 1432, 1433? Vergelijk direct online alle aanbieders en check de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Aalsmeer

 • HEMA Opstalverzekering
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Lancyr Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel goedkoop verzekeren? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €9,75 bij HEMA, Lancyr of Turien en Co. Dankzij een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Aalsmeer.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Voorkom oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Advies: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met een brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Aalsmeer vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas cola over de bank van de buurman maar tevens: je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw. De waarde van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Aalsmeer, Kudelstraat en Kalslagen, Oosteinde.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn bezittingen op pad met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een spelcomputer & een kinderwagen.

‘Een polis zonder kleine lettertjes, top!

Y. Visser, Aalsmeer (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente