Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Aalburg

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Aalburg (gemeente Aalburg, Noord-Brabant)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als brand, water, inbraak, storm. Bij bedrijven als DAK, Ditzo of Independer. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan speelgoed en/of een defecte televisie. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Aalburg ontdek je dankzij de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Verzekeruzelf.nl pakket en ook NowGo pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteAalburg
Netnummer0416 (+31416)
Aantal inwoners Aalburg13038
Postcodegebied4265
WijkenWijk
Naburige plaatsenverzekering-Aa en Hunze, inboedelverzekering-Appingedam, polis-Apeldoorn, verzekeringspakket-Amsterdam, Amstelveen en verzekeraar-Amersfoort
inboedelverzekering-aalburg

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Aalburg mei 2024

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle artikelen in huis. Van radio t/m schrijfmachine: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Samenvattend: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat een artikel vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Aegon tot en met NowGo: er is nogal wat keuze. De kosten fluctueren tussen de €7,25 tot aan €16. De premie berekenen ze aan de hand van onder andere het type polis, het totale verzekerde bedrag, postcode, het gekozen eigen risico, het soort woning, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Europeesche inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (4265), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Aalburg)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Elke case is weer anders. Via de tool hierboven ontdek je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid of ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid). Onze tip: Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Daardoor kan je een keuze maken uit verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw behoeftes. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 4265? Check nu aan de hand van onze module alle verzekeraars en check de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Aalburg

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • HEMA Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief bedraagt soms wel €9,75 bij ZLM, Independer of DAK. Met behulp van enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Aalburg.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Goed om te weten: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. Dikwijls heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Aalburg dekt eigenlijk alle gevallen van schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren of: een macbook laten vallen. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Wijk en Aalburg, Veen, Genderen, Eethen, Meeuwen, Drongelen, Babyloniënbroek.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn eigendommen op pad en buitenshuis verzekerd. Het gaat hier om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een navigatieapparaat & jouw golfspullen.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

G. Kramer, Aalburg (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente