Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Bedum

Wat is een een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Bedum (gemeente Bedum, Drenthe)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. brand, diefstal, wateroverlast, vandalisme. Bij partijen als DAK, Delta Lloyd of InShared. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. computer of bijvoorbeeld schade aan muziekinstrumenten. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Bedum achterhaal je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. De Goudse pakket en ook Europeesche pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteBedum
Regionummer050 (+3150)
Aantal inwoners Bedum10433
Postcodegebieden9780
BuurtschappenWijk
Plaatsen nabijverzekering-Barneveld, inboedelverzekering-Barendrecht, polis-Baarn, verzekeringspakket-Baarle-Nassau, Asten en verzekeraar-Assen
inboedelverzekering-bedum

Inboedelverzekeringen vergelijken in Bedum november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle spullen in je appartement. Van tafelkleden tot en met petten: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Concreet: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat een item vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Centraal Beheer tot aan ING: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies lopen op van €4 tot ruim €11,5. Het tarief wordt berekend op basis van bijvoorbeeld het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Allianz dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (9780), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Bedum)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat weer anders. Aan de hand van de polisvergelijker detecteer je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. HEMA Woonverzekering of wellicht Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Zodoende vergelijk je verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9780, 9781? Vergelijk nu met onze tool alle aanbieders en vindt de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Bedum

 • SNS Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GGP (adviseur)
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden goedkoop verzekeren? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €14,00 bij Huis In Eén Verzekeringen, REAAL Verzekeringen of Allianz. Door middel van een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Bedum.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Goed om te weten: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook een reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Bedum vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je morst een kop koffie over de bank van een vriend en bijvoorbeeld: jouw hond bijt een bank kapot. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Wijk 00.

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn waardevolle items op pad en buitenshuis verzekerd. We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een spelcomputer en kleding.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

T. Brouwer, Bedum (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente