Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Aalten

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Aalten (gemeente Aalten, Gelderland)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als water, bliksem, inbraak, storm. Bij bedrijven als Turien en Co, Verzekeruzelf.nl of Klaverblad. Je kunt dan denken aan schade aan wandbekleding of denk aan schade aan apparatuur. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Aalten detecteer je met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Univé pakket of Delta Lloyd pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteAalten
Netnummer0543 (+31543)
Bewoners Aalten26912
Postcodegebied7091
WijkenBuitengebied
Plaatsen nabijverzekering-Aalsmeer, inboedelverzekering-Aalburg, polis-Aa en Hunze, verzekeringspakket-Baarn, Baarle-Nassau en verzekeraar-Asten
inboedelverzekering-aalten

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Aalten juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in jouw verblijf. Van kookboeken tot ook toiletartikelen: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat een ding permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van ASR Verzekeringen tot aan De Goudse: er is nogal wat keuze. Tarieven fluctueren tussen de €10 tot aan €14,75. Het bedrag wordt bepaald door o.a. het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, postcode, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Univé dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (7091), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Aalten)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is weer anders. Geholpen door de bovenstaande vergelijker achterhaal je moeiteloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid) of wellicht Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid. Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan kan je een keuze maken uit maatschappijen die rijmen met jouw wensenpakket. Vervolgens kan je filteren op zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 7091, 7120, 7121, 7122, 7123? Vergelijk direct met onze tool verzekeringsbedrijven en selecteer de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Aalten

 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Allsecur Compleet
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €10,75 bij FBTO, Independer of ANWB. Via deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Aalten.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Advies: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook een autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Aalten biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw of: de ipad laten vallen. Het voordeel van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Buitengebied Aalten, Bredevoort, Aalten Kern, Dinxperlo.

Zo’n inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn bezittingen onderweg en buiten in goede handen. Het betreft hier attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld filmapparatuur + een muziekinstrument.

‘Nu heb ik een scherpe prijs

Familie. van der Veen, Aalten (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente