Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Prinsenbeek

Wat is een een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Prinsenbeek (gemeente Breda, Noord-Brabant)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als wateroverlast, brand, diefstal, storm. Bij partijen als DAK, FBTO of REAAL Verzekeringen. Je kunt dan denken aan schade aan open haard of wat te denken van schade aan keukenapparatuur. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Prinsenbeek achterhaal je dankzij onze adviestool. Denk aan polissen van Allsecur pakket en HEMA pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBreda
(Net) nummer076 (+3176)
Inwoners Prinsenbeek181611
Postcodegebied4840
BuurtenBreda
Plaatsen nabijverzekering-willemstad, inboedelverzekering-oudemolen, polis-fijnaart, verzekering-noordhoek, verzekeringspakket-klundert en langeweg
inboedelverzekering-prinsenbeek

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Prinsenbeek juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in jouw verblijf. Van meubilair tot salontafel: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Stelregel: alle artikelen die je los in huis hebt staan. Zodra een product vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Unigarant tot aan OHRA: de keuze is enorm. De prijzen per maand fluctueren tussen de €8,75 en ongeveer €11,25. Het bedrag komt tot stand door zaken als het type polis, de dekkingsgraad, regio, het gekozen eigen risico, soort huis, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Avéro Achmea inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (4840), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Prinsenbeek)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Elke case is opzichzelfstaand. Aan de hand van onze tool vind je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, en bij jouw budget. Denk aan Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid) of wat te denken van ZLM Inboedel. Moeite met kiezen? Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Zodoende vergelijk je aanbieders die overeenkomen met jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 4840, 4841? Check nu online verzekeringsmaatschappijen en kies de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Prinsenbeek

 • SNS Inboedel en opstal
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie is al snel zo’n €9,75 bij Europeesche, Interpolis of Allianz. Dankzij deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Prinsenbeek.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is betaalbaar en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Prinsenbeek vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: je stoot iemands ipad van tafel. De waarde van een all-risk pakket is een complete dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West, Breda Noord-West, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen.

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn spullen on the go en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een smartphone en kleding.

‘Ongelooflijk hoe makkelijk dat online gaat

Dhr. Hermans, Prinsenbeek (juni 2024)