Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hoenzadriel

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Hoenzadriel (gemeente Maasdriel, Gelderland)? Aan de hand van deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als storm, bliksem, vandalisme, inbraak. Bij ondernemingen als Allianz, FBTO of Independer. Je kunt dan denken aan schade aan je telefoon of bijvoorbeeld een defecte TV. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Hoenzadriel bekijk je dankzij onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld De Goudse pakket maar ook Generali pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteMaasdriel
Netnummer0418 (+31418)
Inwoners Hoenzadriel24084
Postcodes5333
BuurtenKerkdriel
Plaatsen nabijverzekering-kerkdriel, inboedelverzekering-rossum, polis-hurwenen, verzekering-nederhemert, verzekeringspakket-well en ammerzoden
inboedelverzekering-hoenzadriel

Inboedelverzekeringen vergelijken in Hoenzadriel november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in jouw verblijf. Van tv tot en met Xbox: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Om het duidelijker te maken: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra een artikel aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Verzekeruzelf.nl t/m Generali: heel veel verschillende opties. Premies schommelen tussen €6,75 en €11,5. De maandelijkse premie wordt bepaald door bijvoorbeeld het type polis, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, soort huis, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over ANWB afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (5333), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Hoenzadriel)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door onze tool check je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn ZLM Opstalverzekering of wat te denken van EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei. Onze tip: Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Aan de hand hiervan beperk je je tot verzekeraars die rijmen met jouw voorwaarden. Hierna kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 5333? Bekijk zelf met onze tool verzekeringsbedrijven en vindt de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Hoenzadriel

 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • InShared Opstalverzekering
 • ANWB Woonpakket Plus
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag bedraagt soms wel €13,25 bij Europeesche, Nederlanden van Nu of BLG wonen. Met behulp van de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Hoenzadriel.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Goed om te weten: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met een huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Hoenzadriel vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je stoot iemands kunstwerk van tafel maar tevens: je stoot iemands laptop van tafel. De waarde van een all-risk pakket is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Kerkdriel, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Rossum.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn waardevolle items onderweg en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spelcomputer en viool.

‘Handige bespaartips voor inboedelverzekeringen

R. Schouten, Hoenzadriel (november 2023)