Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Den Andel

Op zoek naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Den Andel (gemeente Winsum, Groningen)? Dankzij deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. vandalisme, brand, inbraak, water. Bij bedrijven als Aegon, Ditzo of ING. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan centrifuge of denk aan schade aan meubels. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Den Andel achterhaal je aan de hand van onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als SNS pakket maar ook Lancyr pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteWinsum
(Regio) nummer0595 (+31595)
Aantal inwoners Den Andel13633
Postcodegebieden9956
BuurtenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-rasquert, inboedelverzekering-tinallinge, polis-baflo, verzekering-wagenborgen, verzekeringspakket-borgsweer en termunterzijl
inboedelverzekering-den-andel

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Den Andel juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle artikelen in huis. Van sieraden tot en met truien: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer een item vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Allianz tot aan Delta Lloyd: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven schommelen tussen €8 en €16,25. De maandelijkse premie wordt berekend op basis van zaken als type dekking, waarde inboedel, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Nationale Nederlanden pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (9956), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Den Andel)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is namelijk uniek. Geholpen door de polisvergelijker vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Denk aan Unigarant Inboedelverzekering of misschien Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet. Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Zodoende kan je een keuze maken uit verzekeraars die overeenkomen met jouw eisen. Bij de fase hierna kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9956? Bekijk zelf op deze site alle verzekeraars en vindt de goedkoopste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Den Andel

 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • SNS Inboedel en opstal
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden goedkoop verzekeren? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €7,75 bij Ditzo, Polis Direct of Allianz. Dankzij enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Den Andel.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel neemt men hierbij ook een huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Den Andel vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je gooit bier over de bank van een vriend en: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman. Het gemak van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn spullen op weg en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een filmcamera en jouw golfspullen.

‘Altijd een met een gerust gevoel slapen

W. Dekker, Den Andel (juli 2024)