Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nunspeet

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Nunspeet (gemeente Nunspeet, Gelderland)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. bliksem, vandalisme, storm, inbraak. Bij ondernemingen als ABN AMRO, FBTO of InShared. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan fornuis of bijvoorbeeld een stukke televisie. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Nunspeet detecteer je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld Allsecur pakket en ook InShared pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteNunspeet
Regionummer0341 (+31341)
Inwoners Nunspeet26835
Postcodegebied8070
BuurtschappenNunspeet
Plaatsen in de omgevingverzekering-Nuenen, Gerwen en Nederwetten, inboedelverzekering-Noordwijkerhout, polis-Noordwijk, verzekeringspakket-Noordoostpolder, Noordenveld en verzekeraar-Noord-Beveland
inboedelverzekering-nunspeet

Inboedelverzekeringen vergelijken in Nunspeet december 2023

Via een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in je appartement. Van computers tot schrijfmachine: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Concreet: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Wanneer een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van ABN AMRO t/m Klaverblad: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies schommelen tussen €6,75 tot aan €16,25. De premie wordt berekend op basis van factoren als het soort dekking, de dekkingsgraad, waar je woont, het gekozen eigen risico, soort huis, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Nederlanden van Nu pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (8070), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Nunspeet)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de vergelijker detecteer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Dat kan zijn Allsecur Compleet of juist Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Op basis daarvan zie je alleen nog aanbieders die in lijn zijn met jouw voorwaarden. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 8070, 8071, 8072? Vergelijk nu op deze site alle maatschappijen en selecteer de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Nunspeet

 • SNS Inboedel en opstal
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • HEMA Inboedelverzekering
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Opstal (adviseur)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs is doorgaans ongeveer €7,75 bij Huis In Eén Verzekeringen, Klaverblad of Bovag. Geholpen door de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Nunspeet.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is betaalbaar en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met een rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Nunspeet vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman of: je morst frisdrank over de bank van de buurman. De waarde van een all risk-polis is een complete dekking. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Nunspeet, Elspeet-Vierhouten.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn kostbaarheden onderweg en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera of drumstel.

‘Goed verzekerd zijn geeft een goed gevoel

R. van den Pol, Nunspeet (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente