Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Bergen Limburg

Op zoek naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Bergen Limburg (gemeente Bergen Limburg, Limburg)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. diefstal, brand, wateroverlast, blikseminslag. Onder andere bij ANWB, Europeesche of InShared. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. computer + apparatuur of een defecte TV. Het is geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Bergen Limburg detecteer je aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Centraal Beheer pakket en/of Europeesche pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteBergen Limburg
(Net) nummer0485 (+31485)
Inwoners Bergen Limburg13090
Postcodegebied5854
WijkenAijen
Plaatsen in de buurtverzekering-Bergeijk, inboedelverzekering-Berg en Dal, polis-Beesel, verzekeringspakket-Beemster, Beek en verzekeraar-Bedum
inboedelverzekering-bergen-limburg

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Bergen Limburg december 2023

Met een inboedelverzekering dek je alle artikelen in je appartement. Van cd’s tot aan barbecue: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat een ding vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Verzekeruzelf.nl t/m Klaverblad: de keuze is enorm. Tarieven variëren van €4,25 tot wel €11,5. De premie komt tot stand door bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, soort huis, type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Nationale Nederlanden polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (5854), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Bergen Limburg)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is verschillend. Dankzij de polisvergelijker achterhaal je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Univé Woonpakket (EUG) of juist EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk). Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Zodoende kan je een keuze maken uit verzekeringsmaatschappijen die matchen met de aanvraag die je doet. Vervolgens kan je filteren op topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 5854, 5855? Vergelijk nu aan de hand van onze module alle aanbieders en zoek de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Bergen Limburg

 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Unigarant Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €13,50 bij SNS, Interpolis of Aegon. Geholpen door de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Bergen Limburg.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Advies: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met een motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Dikwijls zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Bergen Limburg staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst frisdrank over het tapijt van iemand en bijvoorbeeld: je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw. De waarde van een all risk-polis is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Aijen, Oud-Bergen, Nieuw-Bergen, Afferden, Siebengewald, Ell, Ellerlooi.

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zo zijn waardevolle items op pad en buiten huis verzekerd. We spreken hier van attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera of een gehoorapparaat.

‘Overzichtelijke vergelijking van alle optie

F. van Veen, Bergen Limburg (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente