Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Lansingerland

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Lansingerland (gemeente Lansingerland, Zuid-Holland)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. wateroverlast, brand, vandalisme, storm. Bij partijen als ASR Verzekeringen, Delta Lloyd of SNS. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. radio en/of beschadigingen aan het interieur. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Lansingerland achterhaal je met behulp van onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als De Goudse pakket en Klaverblad pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteLansingerland
(Regio) nummer010 (+3110)
Bewoners Lansingerland59035
Postcodegebieden2661
BuurtenBergschenhoek
Naburige plaatsenverzekering-Langedijk, inboedelverzekering-Landsmeer, polis-Landgraaf, verzekeringspakket-Landerd, Laarbeek en verzekeraar-Krimpenerwaard
inboedelverzekering-lansingerland

Inboedelverzekeringen vergelijken in Lansingerland juni 2024

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in huis. Van frituurpan t/m kostuums: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra een product permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Verzekeruzelf.nl tot aan InShared: de keuze is enorm. Tarieven fluctueren tussen de €4 tot ruim €11,5. Het bedrag komt tot stand door zaken als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de dekkingsgraad, woonplaats, het gekozen eigen risico, het soort woning, grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar ABN AMRO polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (2661), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Lansingerland)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Dankzij de tool hierboven signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk) of Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget. Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Daardoor vind je maatschappijen die rijmen met jouw voorwaarden. Vervolgens kun je selecties maken op basis van topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 2661, 2665? Bekijk zelf via internet verzekeringsbedrijven en vindt de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Lansingerland

 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Allsecur Uitgebreid
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €10,75 bij Ditzo, Interpolis of DAK. Aan de hand van de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Lansingerland.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is betaalbaar en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met een reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. Doorgaans heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Lansingerland dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je stoot iemands kunstwerk van tafel maar tevens: je gooit bier over de bank van de buurman. De waarde van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Bergschenhoek, De Ackers, Boterdorp, Wijk 14, Oosteindsche Polder, Berkel, Noordpolder, Meerpolder, Noordeinde, Zuidpolder, De Wadden, Westpolder, Rodenrijs, Bleiswijk, Hoekeindse Zoom, Bleiswijk Buiten.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn eigendommen op weg en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een navigatieapparaat en een gehoorapparaat.

‘Duidelijke info en een prima vergelijker

A. van den Brink, Lansingerland (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente