Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Den Oever

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Den Oever (gemeente Hollands Kroon, Noord-Holland)? Aan de hand van deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld diefstal, wateroverlast, storm, blikseminslag. Bij bedrijven als BLG wonen, Huis In Eén Verzekeringen of nowGo. Je kunt dan denken aan schade aan vloerbedekking of bijvoorbeeld schade aan je smartphone. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Den Oever achterhaal je via de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Aegon pakket en/of Generali pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
(Net) nummer0227 (+31227)
Bewoners Den Oever47546
Postcodegebied1779
BuurtenWinkel
Plaatsen in de buurtverzekering-westerland, inboedelverzekering-hippolytushoef, polis-middenmeer, verzekering-barsingerhorn, verzekeringspakket-slootdorp en kreileroord
inboedelverzekering-den-oever

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Den Oever september 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle producten in jouw verblijf. Van gordijnrails tot en met huisdieren: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer iets permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Verzekeruzelf.nl tot aan InShared: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten lopen op van €6,5 tot wel €13,25. Het tarief wordt bepaald door o.a. hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, postcode, eigen risico, soort huis, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: London Verzekeringen inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (1779), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Den Oever)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is verschillend. Geholpen door onze tool detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk of misschien Turien & Co Woonpakketverzekering Primair. Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan zie je alleen nog verzekeraars die matchen met jouw voorwaarden. Vervolgens selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 1779? Bekijk zelf online verzekeringsbedrijven en zoek de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Den Oever

 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €11,00 bij Verzekeruzelf.nl, Lancyr of Aegon. Via deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Den Oever.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook een reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Den Oever staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: je stoot iemands ipad van tafel en ook: jouw hond bijt een familielid. Het voordeel van allrisk is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving.

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn waardevolle items op weg en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een smartphone en sportuitrusting.

‘Goed geholpen bij de overstap

C. Postma, Den Oever (september 2023)