Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Eenrum

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Eenrum (gemeente De Marne, Groningen)? Via deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. water, bliksem, vandalisme, inbraak. Bij bedrijven als Allsecur, De Goudse of REAAL Verzekeringen. Denk aan schade aan huishoudtrap en/of een defecte televisie. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Eenrum achterhaal je dankzij onze adviestool. Denk aan Unigarant pakket of Lancyr pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteDe Marne
(Net) nummer0595 (+31595)
Inwoners Eenrum10101
Postcodegebieden9967
BuurtenWijk
Naburige plaatsenverzekering-leens, inboedelverzekering-wehe-den-hoorn, polis-warfhuizen, verzekering-den-andel, verzekeringspakket-schouwerzijl en mensingeweer
inboedelverzekering-eenrum

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Eenrum juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in je appartement. Van levensmiddelen t/m gereedschap: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Hoe het werkt: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Reaal tot HEMA: heel veel verschillende opties. Premies lopen op van €10 tot ruim €11,5. De premie berekenen ze aan de hand van onder andere het soort dekking, de dekkingsgraad, regio, eigen risico, woonobject, aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Turien en Co pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (9967), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Eenrum)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Aan de hand van onze tool achterhaal je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet of InShared Woonverzekering (Allrisk). Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Middels de tool vind je aanbieders die passen bij jouw voorwaarden. Daarna kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 9967? Vergelijk direct via internet alle verzekeraars en check de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Eenrum

 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • ZLM Opstalverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €8,75 bij Huis In Eén Verzekeringen, nowGo of BLG wonen. Door middel van de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Eenrum.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Belangrijk: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met een rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. Vaak heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Eenrum dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je morst een glas cola over het tapijt van de buurman maar tevens: je stoot iemands telefoon van tafel. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn spullen on the go en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een iPad en kleding.

‘Dit had ik jaren eerder moeten doen

S. Postma, Eenrum (juni 2024)