Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Beekbergen

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Beekbergen (gemeente Apeldoorn, Gelderland)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als diefstal, storm, blikseminslag, wateroverlast. Bijvoorbeeld bij Centraal Beheer, HEMA of London Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan kruimeldief of denk aan schade aan de keuken. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Beekbergen achterhaal je dankzij onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Avéro Achmea pakket en ook Delta Lloyd pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteApeldoorn
Netnummer055 (+3155)
Bewoners Beekbergen159025
Postcodegebied7360
BuurtschappenCentrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-hoenderloo, inboedelverzekering-radio-kootwijk, polis-hoog-soeren, verzekering-haarlo, verzekeringspakket-wenum-wiesel en ugchelen
inboedelverzekering-beekbergen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Beekbergen juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle artikelen in je appartement. Van koffiezetapparaat t/m schoenen: goede dekking voor alle goederen. Wat is hier de criteria? Kort gezegd: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Zodra een item vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Univé tot Generali: er is nogal wat keuze. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €6,25 en ongeveer €11. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in onder andere dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de dekkingsgraad, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Nationale Nederlanden inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (7360), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Beekbergen)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is weer anders. Met behulp van de vergelijker vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. Klaverblad Inboedelverzekering Budget of Aegon Opstal Allrisk. Onze tip: Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier beperk je je tot aanbieders die in lijn zijn met jouw behoeftes. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 7360, 7361? Bekijk nu via internet verzekeringsmaatschappijen en vindt de scherpste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Beekbergen

 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €8,00 bij FBTO, InShared of Avéro Achmea. Dankzij een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Beekbergen.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak heb je 2 opties: de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Beekbergen vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit bier over het tapijt van de buurman en ook: jij maakt krassen op de auto van iemand anders. Het gemak van allrisk is zeer complete modules. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Centrum, Est, Zuidwest, Zuid, Zuidoost, Oost, Noordoost, Noord, Uddel en omgeving, Hoog Soeren en Radio Kootwijk, Hoenderloo en omgeving, Loenen en omgeving, Beekbergen en omgeving, Lieren en omgeving, Klarenbeek en omgeving, Enum Wiesel Beemte.

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn spullen op weg met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat + kleding.

‘Een polis zonder kleine lettertjes, top!

S. van de Pol, Beekbergen (juli 2024)