Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Schettens

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Schettens (gemeente Súdwest-Fryslân, Friesland)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. vandalisme, water, storm, inbraak. Bij ondernemingen als Allianz, Univé of London Verzekeringen. Je kunt dan denken aan schade aan radio of wat te denken van schade aan je smartphone. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Schettens ontdek je door gebruik te maken van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Centraal Beheer pakket en Nationale Nederlanden pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteSúdwest-Fryslân
(Regio) nummer0517 (+31517)
Inwoners Schettens84048
Postcodegebieden8744
BuurtenBolsward
Plaatsen in de regioverzekering-hichtum, inboedelverzekering-burgwerd, polis-hartwerd, verzekering-iens, verzekeringspakket-hidaard en reahus
inboedelverzekering-schettens

Inboedelverzekeringen vergelijken in Schettens mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in een woongelegenheid. Van verlichtingsornamenten tot aan fietsen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Het zit zo: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Zodra een ding permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van REAAL Verzekeringen tot NowGo: de keuze is enorm. De maandelijkse premies lopen op van €10 en €16. De maandelijkse premie komt tot stand door onder andere hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, waar je woont, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Bruns ten Brink polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (8744), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Veiligheid van je huis

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Schettens)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Elke woning en gezin is weer anders. Met behulp van de tool hierboven vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, en bij jouw budget. Denk aan Unigarant Opstalverzekering of wat te denken van InShared Inboedelverzekering. Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Daardoor kan je een keuze maken uit verzekeraars die matchen met jouw wensen. Daarna kan je filteren op thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 8744? Bekijk zelf op deze site alle maatschappijen en kies de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Schettens

 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • HEMA Woonverzekering
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • nowGo Woonverzekering Bewust

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €11,00 bij Europeesche, Independer of Aegon. Dankzij deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Schettens.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Adviseur: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Schettens vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst rode wijn over het tapijt van iemand en ook: je morst bier over de bank van een vriend. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Bolsward, Sneek, Nijefurd, Koudum, Hemelum, IJlst, Zuid IJlst, Oost IJlst, West IJlst, Oosthem, Noordwest IJlst, Zuidoost IJLst, Woudsend, Bouwhoek, Weidestreek Oost, Weidestreek West, Weidestreek Zuid, Makkum, Weidestreek Zuidwest, Boarnsterhim.

Een inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Niet gek, want zo zijn spullen op weg met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een iPad en sportuitrusting.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

K. Willems, Schettens (mei 2024)