Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Drimmelen

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Drimmelen (gemeente Drimmelen, Noord-Brabant)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade veroorzaakt door bijv. diefstal, vandalisme, wateroverlast, blikseminslag. Bij bedrijven als ASR Verzekeringen, EAG Assuradeuren of Nationale Nederlanden. Denk aan schade aan apparatuur of een defecte TV. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Drimmelen sluit je af dankzij onze adviestool. Denk aan ABN AMRO pakket of Europeesche pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteDrimmelen
(Net) nummer0162 (+31162)
Inwoners Drimmelen26815
Postcodegebied4924
WijkenMade
Naburige plaatsenverzekering-Drechterland, inboedelverzekering-Dordrecht, polis-Dongeradeel, verzekeringspakket-Dongen, Doetinchem en verzekeraar-Doesburg
inboedelverzekering-drimmelen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Drimmelen december 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in jouw verblijf. Van spelcomputers tot ook geyser/boiler: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een item vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Reaal t/m Ditzo: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand variëren van €5,25 en €12,5. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Reaal inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (4924), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Drimmelen)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is weer anders. Via onze tool vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld ZLM Gezinspakket of Reaal Inboedelverzekering Allrisk. Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op basis daarvan beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met jouw voorwaarden. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 4924? Bekijk zelf aan de hand van onze module alle verzekeraars en check de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Drimmelen

 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding is doorgaans ongeveer €9,00 bij FBTO, Lancyr of Centraal Beheer. Door middel van een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Drimmelen.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Ons advies: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met een reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Drimmelen vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: uw hond bijt in het been van de postbezorger. De waarde van een all risk-polis is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Made, Drimmelen, Terheijden, Wagenberg, Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe.

Een inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn eigendommen op pad en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een fotocamera of een verrekijker.

‘Mijn woning in goede handen

P. Bosman, Drimmelen (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente