Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering St. Willebrord

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in St. Willebrord (gemeente Rucphen, Noord-Brabant)? Aan de hand van een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als diefstal, brand, blikseminslag, storm. Bij partijen als ANWB, Verzekeruzelf.nl of Nationale Nederlanden. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan verwarming of bijvoorbeeld een kapotte computer. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van St. Willebrord achterhaal je aan de hand van onze vergelijk module. Denk aan REAAL Verzekeringen pakket en/of FBTO pakket. Voer jouw gegevens in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteRucphen
Netnummer0165 (+31165)
Aantal inwoners St. Willebrord22276
Postcodegebied4710
BuurtschappenRucphen
Plaatsen nabijverzekering-nispen, inboedelverzekering-sint-annaland, polis-oud-vossemeer, verzekering-nieuw-vossemeer, verzekeringspakket-stavenisse en sint-maartensdijk
inboedelverzekering-st-willebrord

Inboedelverzekeringen vergelijken in St. Willebrord juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle artikelen in de woning. Van verlichtingsornamenten t/m pantalons: vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra een item onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Allianz tot aan HEMA: er is nogal wat keuze. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €7,25 en ongeveer €13. Het tarief kent zijn oorsprong in o.a. het soort dekking, waarde inboedel, regio, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: London Verzekeringen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (4710), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in St. Willebrord)

De beste inboedelverzekering

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is weer anders. Aan de hand van de polisvergelijker achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Dat kan zijn Allsecur Compleet of misschien Turien & Co Woonpakketverzekering Primair. Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Zodoende vergelijk je verzekeringsbedrijven die overeenkomen met jouw voorwaarden. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 4710, 4711? Vergelijk direct met onze tool verzekeringsmaatschappijen en zoek de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in St. Willebrord

 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • InShared Inboedelverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief is al snel zo’n €10,00 bij HEMA, Independer of Avéro Achmea. Met behulp van de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in St. Willebrord.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Tip: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. Dikwijls zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor St. Willebrord vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: je morst wijn over het tapijt van een familielid en: jouw hond bijt een bank kapot. De waarde van allrisk is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Rucphen, Sint Willebrord, Sprundel, Schijf, Zegge.

Een inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn bezittingen on the go en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een filmcamera en gitaar.

‘De vergelijker is prettig in gebruik

O. de Jonge, St. Willebrord (juni 2024)