Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Spaarndam

Op zoek naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Spaarndam (gemeente Haarlem, Noord-Holland)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. brand, inbraak, vandalisme, water. Bijvoorbeeld bij Centraal Beheer, Zelf of Interpolis. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. apparatuur of schade aan je smartphone. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Spaarndam detecteer je aan de hand van onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als Centraal Beheer pakket en/of InShared pakket. Vul alle velden in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlem
Regionummer023 (+3123)
Inwoners Spaarndam158140
Postcodegebied2063
BuurtenOude
Plaatsen in de regioverzekering-overveen, inboedelverzekering-velserbroek, polis-driehuis, verzekering-egmond-binnen, verzekeringspakket-velsen-zuid en ijmuiden
inboedelverzekering-spaarndam

Inboedelverzekeringen vergelijken in Spaarndam mei 2024

Met een inboedelverzekering dek je alle artikelen in huis. Van naai- en breimachine tot handschoenen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Om het duidelijker te maken: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van REAAL Verzekeringen tot ook FBTO: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies fluctueren tussen de €6,5 en ongeveer €16. De premie wordt bepaald door factoren als type dekking, waarde inboedel, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, grootte van het huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: FBTO mei 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (2063), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Spaarndam)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat weer anders. Aan de hand van de polisvergelijker signaleer je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk) of juist Univé Woonpakket (AR). Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Op die manier kan je een keuze maken uit maatschappijen die overeenkomen met je eigen uniek vraag. Bij de fase hierna kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 2063? Check nu online verzekeringsmaatschappijen en zoek de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Spaarndam

 • HEMA Opstalverzekering
 • ZLM Opstalverzekering
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €12,25 bij FBTO, REAAL Verzekeringen of DAK. Dankzij de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Spaarndam.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook een reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. Doorgaans heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Spaarndam dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die jij zelf gemaakt hebt. Zaken als: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman en: je morst een kop koffie over de bank van een familielid. Het pluspunt van allrisk is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Oude Stad, Haarlemmerhoutkwartier, Zijlwegkwartier, Houtvaartkwartier, Duinwijk, Aarder- en Veerpolder, Amsterdamsewijk, Slachthuiswijk, Parkwijk, Transvaalwijk, Indischewijk, Ter Kleefkwartier, Te Zaanenkwartier, Vogelenwijk, Delftwijk, Vondelkwartier, Spaarndam, Europawijk, Boerhaavewijk, Molenwijk, Meerwijk.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn kostbaarheden in de tuin en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een spelcomputer of een gehoorapparaat.

‘Snelle service bij het afsluiten van mijn polis

M. van den Velden, Spaarndam (mei 2024)