Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Einighausen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Einighausen (gemeente Sittard-Geleen, Limburg)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld vandalisme, brand, bliksem, water. Bij ondernemingen als Centraal Beheer, FBTO of Nederlanden van Nu. Je kunt dan denken aan schade aan kampeerartikelen of bijvoorbeeld contant geld en waardebonnen. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Einighausen sluit je af door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van Verzekeruzelf.nl pakket en/of Nationale Nederlanden pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteSittard-Geleen
Netnummer046 (+3146)
Aantal inwoners Einighausen93555
Postcodegebied6142
BuurtenLimbrichterveld
Plaatsen in de regioverzekering-limbricht, inboedelverzekering-sittard, polis-urmond, verzekering-buchten, verzekeringspakket-grevenbicht en obbicht
inboedelverzekering-einighausen

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Einighausen november 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in de woning. Van afwasmachine tot en met wasmachine: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een artikel permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Verzekeruzelf.nl tot aan Delta Lloyd: de keuze is enorm. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €10 en ongeveer €12,5. Het bedrag berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld het type polis, de dekkingsgraad, woonplaats, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Allsecur november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (6142), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Einighausen)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is weer anders. Via de tool hierboven signaleer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget of Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk). Onze tip: Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan vergelijk je aanbieders die matchen met jouw wensenpakket. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 6142? Vergelijk direct met onze tool alle maatschappijen en check de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Einighausen

 • Aegon Opstal Allrisk
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Univé Woonpakket (AR)
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €9,25 bij Europeesche, Independer of Bruns ten Brink. Geholpen door een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Einighausen.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Vaak heb je 2 opties: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Einighausen staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw of: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De waarde van een all-risk pakket is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Limbrichterveld, Sittard, Overhoven, Munstergeleen, Guttecoven, Geleen, Holtum-Born, Obbicht en Papenhoven.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn waardevolle items onderweg en buitenshuis verzekerd. We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een filmcamera + drumstel.

‘Kies niet voor de goedkoopste verzekering, kijk naar dekking!

V. Koning, Einighausen (november 2023)