Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Blijham

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Blijham (gemeente Westerwolde, Groningen)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. brand, water, bliksem, vandalisme. Bij ondernemingen als Aegon, Ditzo of SNS. Je kunt dan denken aan schade aan televisietoestel of een kapotte televisie. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Blijham bekijk je via de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als Univé pakket maar ook OHRA pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteWesterwolde
Netnummer0597 (+31597)
Aantal inwoners Blijham8971
Postcodes9697
BuurtenBellingwolde
Plaatsen in de buurtverzekering-oudeschans, inboedelverzekering-bellingwolde, polis-bad-nieuweschans, verzekering-blauwestad, verzekeringspakket-oudezijl en drieborg
inboedelverzekering-blijham

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Blijham oktober 2021

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in huis. Van aquarium tot ook sjaals: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Concreet: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Wanneer iets vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Aegon tot aan Independer: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten lopen op van €10 tot aan €11,25. De premie wordt bepaald door zaken als type dekking, waarde inboedel, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, type woning, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar OHRA afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (9697), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Blijham)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat verschillend. Dankzij onze tool achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, en bij jouw budget. Dat kan zijn Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering of Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Zodoende kan je een keuze maken uit verzekeraars die passen bij jouw wensenpakket. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 9697? Vergelijk nu online alle verzekeraars en zoek de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Blijham

 • Reaal GGP (adviseur)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief kan oplopen tot wel €13,00 bij Ditzo, ING of Bruns ten Brink. Met behulp van enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Blijham.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een assuradeur kan je het type dekking kiezen. Vaak zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Blijham biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: je stoot iemands smartphone van tafel of: je morst een glas drinken over de bank van een vriend. De waarde van een all risk-polis is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Bellingwolde, Oost, Blijham, Sellingen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingerbeetse, Ter Apel, Ter Wisch, De Maten.

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items on the go en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere filmapparatuur & een gehoorapparaat.

‘Mijn verzekering had ik binnen 10 minuten afgesloten

A. de Bruyn, Blijham (oktober 2021)