Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Waddinxveen

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Waddinxveen (gemeente Waddinxveen, Zuid-Holland)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. storm, wateroverlast, diefstal, vandalisme. Bij ondernemingen als BLG wonen, Generali of Interpolis. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan je telefoon en/of een stukke koelkast. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Waddinxveen bekijk je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Univé pakket en ook Europeesche pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteWaddinxveen
(Regio) nummer0182 (+31182)
Bewoners Waddinxveen26072
Postcodegebieden2740
WijkenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Waalwijk, inboedelverzekering-Waalre, polis-Waadhoeke, verzekeringspakket-Vught, Voorst en verzekeraar-Voorschoten
inboedelverzekering-waddinxveen

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Waddinxveen juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle spullen in de woning. Van kamerplanten tot ook laptop: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat iets vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Univé tot ook FBTO: de keuze is enorm. De prijzen per maand fluctueren tussen de €6,5 tot ruim €15,75. De premie komt tot stand door onder andere het type polis, het totale verzekerde bedrag, postcode, eigen risico, soort huis, samenstelling huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Klaverblad polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (2740), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Waddinxveen)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat weer anders. Via de bovenstaande vergelijker vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk) of ASR Voordeelpakket (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die passen bij jouw behoeftes. Daarna selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 2740, 2741, 2742, 2743? Check nu met onze tool verzekeringsbedrijven en vindt de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Waddinxveen

 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €13,75 bij Zelf, Polis Direct of ABN AMRO. Middels enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Waddinxveen.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Populair: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook een ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans heb je 2 opties: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Waddinxveen dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03, Wijk 04.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn eigendommen op weg en buiten in goede handen. Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een iPad en een gehoorapparaat.

‘Nu heb ik een scherpe prijs

L. Mulder, Waddinxveen (juli 2024)