Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Ossenwaard

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Ossenwaard (gemeente Vianen, Utrecht)? Via een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als inbraak, bliksem, storm, water. Bij ondernemingen als ABN AMRO, ZLM of Polis Direct. Denk aan schade aan zonnebank of denk aan schade aan keukenapparatuur. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Ossenwaard achterhaal je via de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Aegon pakket maar ook Generali pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteVianen
Netnummer0347 (+31347)
Bewoners Ossenwaard19513
Postcodegebieden3989
WijkenVianen
Naburige plaatsenverzekering-werkhoven, inboedelverzekering-odijk, polis-driebergen-rijsenburg, verzekering-langbroek, verzekeringspakket-overberg en amerongen
inboedelverzekering-ossenwaard

Inboedelverzekeringen vergelijken in Ossenwaard november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in je appartement. Van fornuis tot ook hobby-artikelen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van ABN AMRO tot en met Delta Lloyd: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand lopen op van €8 tot aan €10,25. Het tarief wordt bepaald door zaken als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, eigen risico, type woning, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: nowGo inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (3989), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Ossenwaard)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke woning en gezin is weer anders. Via de tool hierboven check je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid) of wellicht Generali Woonpakket. Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Zodoende vergelijk je maatschappijen die overeenkomen met jouw wensen. Daarna selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 3989? Check nu via internet verzekeringsmaatschappijen en kies de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Ossenwaard

 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Unigarant Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag bedraagt soms wel €12,25 bij Generali, Nederlanden van Nu of BLG wonen. Aan de hand van de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Ossenwaard.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Belangrijk: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met een gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. Dikwijls heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Ossenwaard vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: de hond springt iemand omver en ook: je morst frisdrank over de bank van iemand. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Vianen, Hagestein, Everdingen.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn spullen op pad met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een smartphone of een gehoorapparaat.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

R. van der Veen, Ossenwaard (november 2023)