Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Waalre

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Waalre (gemeente Waalre, Noord-Brabant)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als brand, wateroverlast, diefstal, blikseminslag. Bij bedrijven als Centraal Beheer, Univé of OHRA. Denk aan schade aan aquarium/vissen en/of beschadigingen aan het interieur. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Waalre ontdek je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld Allianz pakket en/of ING pakket. Vul alle velden in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteWaalre
Netnummer040 (+3140)
Bewoners Waalre17023
Postcodes5580
BuurtschappenWaalre
Plaatsen in de regioverzekering-Waadhoeke, inboedelverzekering-Vught, polis-Voorst, verzekeringspakket-Voorschoten, Voerendaal en verzekeraar-Vlissingen
inboedelverzekering-waalre

Inboedelverzekeringen vergelijken in Waalre december 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle artikelen in jouw verblijf. Van aardewerk tot aan sjaals: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Kort gezegd: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een item aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Allianz t/m Europeesche: er valt veel te kiezen. Tarieven variëren van €4,25 en ongeveer €14,75. Het bedrag komt tot stand door bijvoorbeeld het type polis, de financiële waarde van alle spullen, postcode, je eigen bijdrage per schade, type woning, samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: nowGo december 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (5580), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Waalre)

De beste inboedelverzekering vinden

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke case is weer anders. Via de polisvergelijker signaleer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld nowGo Opstalverzekering Bewust of wellicht Bruns ten Brink Brand Combi Compleet. Geen idee wat je moet doen? Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan vind je verzekeringsbedrijven die passen bij jouw zoekopdracht. Hierna kan je filteren op onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 5580, 5581, 5582, 5583? Bekijk zelf via internet alle maatschappijen en zoek de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Waalre

 • Unigarant Opstalverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Aegon Inboedel Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €10,75 bij Delta Lloyd, Reaal of Turien en Co. Met behulp van de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Waalre.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Ons advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. In de regel kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Waalre vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders en bijvoorbeeld: je stoot in een winkel iets om. Het gemak van een all risk-polis is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Waalre.

Deze inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Dankzij deze extra module zijn spullen op pad en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een e-reader + een kinderwagen.

‘Niet de goedkoopste, maar wel gewoon goed

Q. de Bruijn, Waalre (december 2023)