Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Waalwijk

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Waalwijk (gemeente Waalwijk, Noord-Brabant)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. storm, vandalisme, brand, water. Bij ondernemingen als Avéro Achmea, Generali of London Verzekeringen. Je kunt dan denken aan schade aan tablet en/of contant geld en waardebonnen. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Waalwijk detecteer je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Allianz pakket of Delta Lloyd pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteWaalwijk
Regionummer0416 (+31416)
Inwoners Waalwijk47021
Postcodegebieden5140
BuurtenWaalwijk
Naburige plaatsenverzekering-Waalre, inboedelverzekering-Waadhoeke, polis-Vught, verzekeringspakket-Voorst, Voorschoten en verzekeraar-Voerendaal
inboedelverzekering-waalwijk

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Waalwijk december 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle artikelen in je appartement. Van kleden t/m linnen- en beddengoed: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Om het duidelijker te maken: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer een item vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Centraal Beheer tot en met FBTO: heel veel verschillende opties. Premies liggen gewoonlijk tussen €5 tot aan €12,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door onder andere hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, regio, het gekozen eigen risico, soort huis, type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: OHRA december 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (5140), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Waalwijk)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is opzichzelfstaand. Geholpen door de bovenstaande vergelijker signaleer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan ANWB Woonpakket Plus of misschien Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk). Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan vergelijk je aanbieders die overeenkomen met de aanvraag die je doet. Daarna kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 5140, 5141, 5142, 5143, 5144, 5145, 5146? Vergelijk direct aan de hand van onze module alle verzekeraars en selecteer de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Waalwijk

 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief ligt gemiddeld op zo’n €7,75 bij Zelf, ING of Allsecur. Aan de hand van deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Waalwijk.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Advies: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en overzichtelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met een doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Waalwijk vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: een vaas laten vallen maar tevens: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman. De meerwaarde van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Waalwijk, Sprang-Capelle, Waspik.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items op weg met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een filmcamera + drumstel.

‘Mijn huis goed verzekerd

P. Postma, Waalwijk (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente