Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Rozendaal

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Rozendaal (gemeente Rozendaal, Gelderland)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. brand, blikseminslag, diefstal, vandalisme. Bij partijen als Turien en Co, Univé of Nationale Nederlanden. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan kunstvoorwerpen of schade aan je smartphone. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Rozendaal detecteer je dankzij onze vergelijk module. Aanbieder zijn o.a. Avéro Achmea pakket maar ook Independer pakket. Vul alle velden in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteRozendaal
(Net) nummer026 (+3126)
Inwoners Rozendaal1498
Postcodegebieden6891
WijkenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Rotterdam, inboedelverzekering-Roosendaal, polis-Roermond, verzekeringspakket-Roerdalen, Rijswijk en verzekeraar-Rijssen-Holten
inboedelverzekering-rozendaal

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Rozendaal november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in een woongelegenheid. Van kristal tot scheerapparaat: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Stelregel: alle artikelen die je los in huis hebt staan. Als een item vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Univé tot aan NowGo: er valt veel te kiezen. De kosten liggen gewoonlijk tussen €7,25 en €11,5. Het bedrag wordt berekend op basis van zaken als hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, het gekozen eigen risico, soort huis, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Unigarant pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (6891), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Rozendaal)

De beste inboedelverzekering

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke woning en gezin is opzichzelfstaand. Met behulp van de polisvergelijker signaleer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Univé Woonpakket (EUG) of juist Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet. Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Op die manier vergelijk je verzekeringsbedrijven die overeenkomen met jouw eisen. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 6891, 6961? Vergelijk direct op deze site alle aanbieders en selecteer de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Rozendaal

 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs is al snel zo’n €14,00 bij FBTO, London Verzekeringen of BLG wonen. Met behulp van de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Rozendaal.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Adviseur: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. Meestal heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Rozendaal vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: een notebook laten vallen en bijvoorbeeld: je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend. Het voordeel van een all risk-polis is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Wijk 00.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn bezittingen onderweg met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een iPad en jouw golfspullen.

‘Dit had ik jaren eerder moeten doen

R. Mulder, Rozendaal (november 2023)