Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Roosendaal

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Roosendaal (gemeente Roosendaal, Noord-Brabant)? Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. brand, water, storm, vandalisme. Bij ondernemingen als Aon Direct, De Goudse of Polis Direct. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan servies/kristal of denk aan kapotte meubels. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Roosendaal detecteer je met behulp van onze adviestool. Bijvoorbeeld SNS pakket en ook Delta Lloyd pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteRoosendaal
Regionummer0165 (+31165)
Bewoners Roosendaal76960
Postcodegebied4700
BuurtenCentrum
Plaatsen in de buurtverzekering-Roermond, inboedelverzekering-Roerdalen, polis-Rijswijk, verzekeringspakket-Rijssen-Holten, Ridderkerk en verzekeraar-Rhenen
inboedelverzekering-roosendaal

Inboedelverzekeringen vergelijken in Roosendaal december 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle artikelen in je appartement. Van fornuis tot en met relaxfauteuil: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Om het duidelijker te maken: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer een item permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Centraal Beheer t/m InShared: heel veel verschillende opties. De prijzen per maand lopen op van €4,75 tot aan €12,5. Het tarief berekenen ze aan de hand van o.a. het type polis, de financiële waarde van alle spullen, waar je woont, hoogte eigen risico, soort huis, aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: FBTO december 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (4700), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Roosendaal)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker vind je snel een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) of juist Univé Opstalverzekering (AR). Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan vind je aanbieders die in lijn zijn met jouw eisen. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 4700, 4701, 4702, 4703, 4704, 4705, 4706, 4707, 4708, 4715? Bekijk nu met onze tool verzekeringsbedrijven en zoek de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Roosendaal

 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €13,75 bij Europeesche, OHRA of Aegon. Via de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Roosendaal.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Goed om te weten: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Vaak heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Roosendaal staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: een iphone laten vallen en bijvoorbeeld: je stoot iemands kunstwerk van tafel. Het pluspunt van een all-risk pakket is een complete dekking. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Centrum, Oost, Noord, West, Groot Kroeven, Langdonk, Kortendijk, Tolberg, Industriegebieden, Nispen, Wouw, Heerle, Moerstraten, Wouwse Plantage.

Deze inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn waardevolle items op pad en buiten huis verzekerd. We spreken hier van eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een spiegelreflexcamera en sportuitrusting.

‘Met een goed gevoel in mijn woning

N. van der Laan, Roosendaal (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente