Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Lepelstraat

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Lepelstraat (gemeente Bergen op Zoom, Noord-Brabant)? Met behulp van deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als brand, inbraak, storm, vandalisme. Onder andere bij Bruns ten Brink, Generali of Klaverblad. Je kunt dan denken aan schade aan naaimachine of wat te denken van gebroken servies. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Lepelstraat bekijk je dankzij onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als Unigarant pakket en InShared pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBergen op Zoom
(Regio) nummer0164 (+31164)
Inwoners Lepelstraat66237
Postcodegebied4664
WijkenBergen
Plaatsen in de regioverzekering-halsteren, inboedelverzekering-de-heen, polis-putte, verzekering-walsoorden, verzekeringspakket-ossendrecht en huijbergen
inboedelverzekering-lepelstraat

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Lepelstraat augustus 2022

Met een inboedelverzekering dek je alle producten in een woongelegenheid. Van levensmiddelen tot handschoenen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer een ding aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Aegon tot aan Generali: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven schommelen tussen €5,25 tot ruim €12,5. De maandelijkse premie wordt bepaald door factoren als hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, soort huis, gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar EAG Assuradeuren polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (4664), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Lepelstraat)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat verschillend. Aan de hand van de tool hierboven vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Bovag Thuispakket (Allrisk) of misschien Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Onze tip: Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Hierdoor vind je verzekeringsmaatschappijen die passen bij jouw behoeftes. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een goede inboedelverzekering in postcodegebied 4664? Bekijk zelf met onze tool verzekeringsbedrijven en selecteer de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Lepelstraat

 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • InShared Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Aegon Opstal Basis
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €11,00 bij Unigarant, Interpolis of Aegon. Dankzij de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Lepelstraat.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook een motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Lepelstraat dekt eigenlijk alle gevallen van schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw of: je morst bier over de bank van de buurman. Het voordeel van een all-risk pakket is zeer complete modules. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving, Bergen op Zoom-Noord, Bergen op Zoom-Oost, Bergen op Zoom-West, Halsteren, Lepelstraat.

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn spullen op weg en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een filmcamera & sportuitrusting.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

U. van der Heijden, Lepelstraat (augustus 2022)