Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Terborg

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Terborg (gemeente Oude IJsselstreek, Gelderland)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. inbraak, water, storm, bliksem. Onder andere bij Bruns ten Brink, Huis In Eén Verzekeringen of nowGo. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan open haard of wat te denken van schade aan de keuken. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Terborg detecteer je aan de hand van onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. ABN AMRO pakket of Ditzo pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteOude IJsselstreek
Netnummer0314 (+31314)
Bewoners Terborg39657
Postcodegebied7005
BuurtschappenUlft-Etten
Naburige plaatsenverzekering-hummelo, inboedelverzekering-laag-keppel, polis-hoog-keppel, verzekering-angerlo, verzekeringspakket-drempt en de-steeg
inboedelverzekering-terborg

Inboedelverzekeringen vergelijken in Terborg november 2023

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in de woning. Van videorecorder tot en met gereedschap: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een product vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag zijn er flink wat aanbieders. Van REAAL Verzekeringen t/m Generali: de keuze is enorm. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €5 tot aan €11,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt bepaald door o.a. het type polis, waarde inboedel, woonplaats, eigen risico, soort huis, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Polis Direct pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (7005), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Veiligheid van je huis

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Terborg)

De beste inboedelverzekering vinden

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is namelijk uniek. Geholpen door onze tool achterhaal je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Bovag Thuispakket (Allrisk) of wat te denken van Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk. Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Aan de hand hiervan beperk je je tot verzekeraars die in lijn zijn met de aanvraag die je doet. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 7005, 7060, 7061? Vergelijk nu aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en selecteer de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Terborg

 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandtarief bedraagt soms wel €7,50 bij ZLM, nowGo of Aegon. Geholpen door enkele nuttige adviezen kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Terborg.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Goed om te weten: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Terborg dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: je morst wijn over het tapijt van een familielid. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Ulft-Etten, Overig Gendringen, Silvolde-Terborg, Varsseveld.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn bezittingen on the go en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een tablet & een rollator.

‘Handige bespaartips voor inboedelverzekeringen

X. van Leeuwen, Terborg (november 2023)