Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Renswoude

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Renswoude (gemeente Renswoude, Utrecht)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. diefstal, wateroverlast, vandalisme, blikseminslag. Bij partijen als BLG wonen, Generali of OHRA. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan tablet of bijvoorbeeld beschadigingen aan het interieur. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Renswoude sluit je af via onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Aegon pakket en/of Europeesche pakket. Vul alle velden in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteRenswoude
Regionummer0318 (+31318)
Aantal inwoners Renswoude5051
Postcodes3927
WijkenWijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-Renkum, inboedelverzekering-Reimerswaal, polis-Raalte, verzekeringspakket-Putten, Purmerend en verzekeraar-Pijnacker-Nootdorp
inboedelverzekering-renswoude

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Renswoude juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in huis. Van horloges tot ook servies: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Concreet: alle artikelen die je los in huis hebt staan. In het geval dat een item aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Allianz tot en met FBTO: heel veel verschillende opties. Premies lopen op van €4,25 tot ruim €13,5. De premie komt tot stand door factoren als hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, regio, hoogte eigen risico, het soort woning, grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: SNS dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (3927), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Renswoude)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Aan de hand van de polisvergelijker achterhaal je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, en bij jouw budget. Dat kan zijn Klaverblad Verzekeringspakket Royaal of misschien Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid). Onze tip: Begin meteen met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Op die manier vind je verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna kan je filteren op topics zoals:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 3927? Bekijk zelf op deze site alle verzekeraars en kies de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Renswoude

 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie is al snel zo’n €7,00 bij Unigarant, Nederlanden van Nu of ASR Verzekeringen. Met behulp van een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Renswoude.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Goed om te weten: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en overzichtelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met een motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Renswoude dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren en bijvoorbeeld: je morst bier over het tapijt van een vriend. Het pluspunt van een all-risk pakket is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Wijk 00.

Een inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Dankzij deze extra module zijn eigendommen op pad en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een filmcamera + gitaar.

‘Mijn verzekering had ik binnen 10 minuten afgesloten

K. de Bruyn, Renswoude (juli 2024)