Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Reimerswaal

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Reimerswaal (gemeente Reimerswaal, Zeeland)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld vandalisme, wateroverlast, storm, blikseminslag. Bij bedrijven als ANWB, ZLM of SNS. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan telefoon of wat te denken van gebroken servies. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Reimerswaal achterhaal je door gebruik te maken van onze adviestool. Denk aan polissen van Allianz pakket en ook InShared pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteReimerswaal
Regionummer0113 (+31113)
Aantal inwoners Reimerswaal22265
Postcodegebieden4400
WijkenYerseke
Plaatsen nabijverzekering-Raalte, inboedelverzekering-Putten, polis-Purmerend, verzekeringspakket-Pijnacker-Nootdorp, Pekela en verzekeraar-Peel en Maas
inboedelverzekering-reimerswaal

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Reimerswaal december 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in jouw verblijf. Van stoffering tot ook geyser/boiler: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een ding permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van ABN AMRO tot Independer: er valt veel te kiezen. Tarieven fluctueren tussen de €8,75 tot wel €15,5. Het bedrag kent zijn oorsprong in o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, waar je woont, het gekozen eigen risico, het soort woning, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Centraal Beheer pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (4400), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Reimerswaal)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is verschillend. Dankzij de bovenstaande vergelijker check je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk) of Klaverblad Verzekeringspakket Royaal. Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Middels de tool beperk je je tot aanbieders die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 4400, 4401? Bekijk nu via internet verzekeringsmaatschappijen en zoek de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Reimerswaal

 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • Reaal Opstal (adviseur)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag is al snel zo’n €7,25 bij De Goudse, Reaal of Aon Direct. Via een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Reimerswaal.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Adviseur: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Vaak kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Reimerswaal dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw maar tevens: je gooit bier over het tapijt van een vriend. Het gemak van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Yerseke, Kruiningen, Krabbendijke, Waarde, Rilland-Bath, Hansweert, Oostdijk.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn waardevolle items op weg en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een tablet en jouw golfspullen.

‘Gemakkelijk alle aanbieders met elkaar vergelijken

P. Jonker, Reimerswaal (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente