Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Renkum

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Renkum (gemeente Renkum, Gelderland)? Aan de hand van een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen zaken als vandalisme, brand, wateroverlast, diefstal. Bij partijen als ABN AMRO, Generali of London Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan ijskast of denk aan gestolen sieraden. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Renkum achterhaal je dankzij de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld Reaal pakket maar ook InShared pakket. Vul alle velden in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteRenkum
(Regio) nummer0317 (+31317)
Bewoners Renkum31254
Postcodes6870
BuurtschappenRenkum
Plaatsen in de omgevingverzekering-Reimerswaal, inboedelverzekering-Raalte, polis-Putten, verzekeringspakket-Purmerend, Pijnacker-Nootdorp en verzekeraar-Pekela
inboedelverzekering-renkum

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Renkum december 2023

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle artikelen in huis. Van kapstok tot truien: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Kort gezegd: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat een ding vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Unigarant t/m NowGo: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies fluctueren tussen de €4 tot aan €13,5. De maandelijkse premie komt tot stand door zaken als hoe uitgebreider de dekking is, de financiële waarde van alle spullen, waar je woont, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over SNS pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (6870), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Renkum)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Met behulp van onze tool ontdek je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid) of misschien Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Middels de tool vind je maatschappijen die overeenkomen met jouw wensen. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 6870, 6871? Vergelijk nu aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en kies de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Renkum

 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €8,50 bij Generali, ING of ASR Verzekeringen. Middels de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Renkum.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Renkum staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: je stoot iemands smartphone van tafel en: de hond springt iemand omver. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Renkum, Oosterbeek, Doorwerth.

Deze inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn kostbaarheden op weg en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een tablet & een gehoorapparaat.

‘Goed verzekerd zijn geeft een goed gevoel

W. van der Veen, Renkum (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente