Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Leek

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Leek (gemeente Leek, Groningen)? Via een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. storm, diefstal, brand, vandalisme. Onder andere bij Allianz, De Goudse of London Verzekeringen. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. kunstvoorwerpen of bijvoorbeeld schade aan elektrische apparatuur. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Leek sluit je af via de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van Reaal pakket en Europeesche pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteLeek
Regionummer0594 (+31594)
Aantal inwoners Leek19536
Postcodes9350
BuurtschappenLeek
Plaatsen in de omgevingverzekering-Lansingerland, inboedelverzekering-Langedijk, polis-Landsmeer, verzekeringspakket-Landgraaf, Landerd en verzekeraar-Laarbeek
inboedelverzekering-leek

Inboedelverzekeringen vergelijken in Leek juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in jouw verblijf. Van pc tot aan iPhone: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een product permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van ABN AMRO tot en met Interpolis: de keuze is enorm. Premies fluctueren tussen de €5 tot wel €14,5. Het tarief wordt berekend op basis van bijvoorbeeld het type polis, het totale verzekerde bedrag, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over De Goudse polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (9350), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Leek)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de bovenstaande vergelijker signaleer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw wensen, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. Reaal Inboedelverzekering Allrisk of juist Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor kan je een keuze maken uit maatschappijen die overeenkomen met jouw behoeftes. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9350, 9351? Check nu op deze site alle aanbieders en selecteer de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Leek

 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • HEMA Opstalverzekering
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden tegen een betaalbare premie verzekeren? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €10,50 bij ZLM, nowGo of Bruns ten Brink. Geholpen door een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Leek.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Leek biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid of: je morst een glas drinken over de bank van een vriend. Het pluspunt van allrisk is een complete dekking. Let wel op een wat hogere premie. Zie wat er kan in Leek, Zevenhuizen, Tolbert, Midwolde, Lettelbert, Oostwold, Enumatil.

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden onderweg met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere filmapparatuur en kleding.

‘Aansprakelijkheid en inboedel in één polis, super!

U. Boer, Leek (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente