Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Diemen

Wat is een een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Diemen (gemeente Diemen, Noord-Holland)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, brand, bliksem. Bij bedrijven als Bovag, ZLM of Polis Direct. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan open haard of beschadigingen aan het interieur. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Diemen sluit je af met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Allsecur pakket en FBTO pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteDiemen
Regionummer020 (+3120)
Bewoners Diemen26840
Postcodegebieden1110
BuurtenDiemen-Zuid
Plaatsen nabijverzekering-Deventer, inboedelverzekering-Deurne, polis-Den Helder, verzekeringspakket-Den Haag, Delfzijl en verzekeraar-Delft
inboedelverzekering-diemen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Diemen mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle goederen in jouw verblijf. Van televisie t/m kampeeruitrusting: goede dekking voor alle goederen. Wat is hier de criteria? Het zit zo: alle artikelen die je los in huis hebt staan. Op het moment dat een product aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Tegenwoordig zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van ASR Verzekeringen tot Delta Lloyd: er valt veel te kiezen. Premies fluctueren tussen de €9,5 en ongeveer €12,25. De premie komt tot stand door o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, eigen risico, soort huis, type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Aon Direct afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (1110), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Diemen)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is verschillend. Aan de hand van de vergelijker achterhaal je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Turien & Co Inboedelverzekering Premium of juist Bovag Thuispakket (EUG). Onze tip: Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Op die manier vergelijk je verzekeringsbedrijven die passen bij jouw wensenpakket. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 1110, 1111, 1112, 1113? Vergelijk nu online alle verzekeraars en kies de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Diemen

 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen goedkoop verzekeren? Het maandtarief is al snel zo’n €12,75 bij SNS, Reaal of ASR Verzekeringen. Via enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Diemen.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket voor maximale korting
Tip: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met een doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Doorgaans moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Diemen biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand of: jij maakt krassen op de auto van de buurman. Het voordeel van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Diemen-Zuid, Diemen-Centrum, Diemen-Noord.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn eigendommen in de tuin en buiten in goede handen. Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een tablet of gitaar.

‘Dit had ik jaren eerder moeten doen

A. Kuiper, Diemen (mei 2024)