Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Dongen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Dongen (gemeente Dongen, Noord-Brabant)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. bliksem, inbraak, brand, vandalisme. Bijvoorbeeld bij Bruns ten Brink, Delta Lloyd of SNS. Denk aan schade aan koffiezetapparaat en/of een stukke koelkast. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Dongen sluit je af dankzij onze adviestool. Denk aan polissen van Verzekeruzelf.nl pakket maar ook Europeesche pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteDongen
(Regio) nummer0162 (+31162)
Aantal inwoners Dongen25413
Postcodegebied5100
BuurtenDongen
Plaatsen in de buurtverzekering-Doetinchem, inboedelverzekering-Doesburg, polis-Dinkelland, verzekeringspakket-Diemen, Deventer en verzekeraar-Deurne
inboedelverzekering-dongen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Dongen juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in je appartement. Van glaswerk tot lingerie: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Samenvattend: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een artikel permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van SNS tot aan FBTO: de keuze is enorm. Premies fluctueren tussen de €7,5 tot ruim €15. Het bedrag berekenen ze aan de hand van onder andere type dekking, verzekerd bedrag, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Polis Direct inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (5100), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Dongen)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Geholpen door de vergelijker achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw wensen, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk) of juist Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Hierdoor vind je verzekeraars die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 5100, 5101, 5102, 5103, 5104, 5105, 5106, 5107? Bekijk zelf op deze site verzekeringsbedrijven en zoek de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Dongen

 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Aegon Inboedel Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €9,00 bij SNS, Reaal of DAK. Middels enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Dongen.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Gebruik de vergelijker, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met een brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Dongen vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: u laat iets waardevols vallen en bijvoorbeeld: de hond springt iemand omver. De waarde van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Dongen, ’s Gravenmoer.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden on the go en buiten huis verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een laptop & sieraden.

‘Mijn spullen met een gerust hart achterlaten

B. Koning, Dongen (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente