Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Doesburg

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Doesburg (gemeente Doesburg, Gelderland)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. vandalisme, wateroverlast, storm, blikseminslag. Onder andere bij Bovag, Delta Lloyd of Independer. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. brillen/lenzen en/of een beschadigde vloer. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Doesburg achterhaal je via onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Allsecur pakket en Nationale Nederlanden pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteDoesburg
(Regio) nummer0313 (+31313)
Bewoners Doesburg11336
Postcodegebieden6980
BuurtschappenWijk
Plaatsen nabijverzekering-Dinkelland, inboedelverzekering-Diemen, polis-Deventer, verzekeringspakket-Deurne, Den Helder en verzekeraar-Den Haag
inboedelverzekering-doesburg

Inboedelverzekeringen vergelijken in Doesburg december 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle artikelen in je appartement. Van vitrages tot Playstation: vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Kort gezegd: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een product onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Aegon t/m NowGo: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €6,5 en €10,75. Het tarief wordt berekend op basis van o.a. het type polis, de financiële waarde van alle spullen, waar je woont, het gekozen eigen risico, type woning, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Avéro Achmea pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (6980), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Doesburg)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Aan de hand van onze tool detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. SNS Inboedel en opstal of juist EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei. Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die rijmen met jouw eisen. Daarna kan je filteren op thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 6980, 6981, 6982, 6983, 6984? Check nu via internet verzekeringsbedrijven en check de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Doesburg

 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs is al snel zo’n €10,50 bij Unigarant, REAAL Verzekeringen of Bovag. Via deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Doesburg.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en overzichtelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Doesburg vergoedt in principe alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: je stoot iemands notebook van tafel en bijvoorbeeld: de hond maakt krassen op de auto van de buurman. Het gemak van allrisk is een complete dekking. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Wijk 01.

Zo’n inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Dankzij deze extra module zijn eigendommen op pad en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een smartphone & een gehoorapparaat.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

D. de Koning, Doesburg (december 2023)