Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Tijnje

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Tijnje (gemeente Opsterland, Friesland)? Aan de hand van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld storm, diefstal, wateroverlast, blikseminslag. Bij bedrijven als Aegon, Univé of Interpolis. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan tegelvloer of denk aan een kapotte laptop. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Tijnje achterhaal je met behulp van de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als ASR Verzekeringen pakket en HEMA pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteOpsterland
(Net) nummer0513 (+31513)
Aantal inwoners Tijnje29830
Postcodes8406
BuurtschappenGorredijk
Plaatsen nabijverzekering-luxwoude, inboedelverzekering-langezwaag, polis-jonkerslan, verzekering-steggerda, verzekeringspakket-gorredijk en blesdijke
inboedelverzekering-tijnje

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Tijnje december 2021

Met een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van videorecorder tot ook zonnebank: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Kort gezegd: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Zodra iets vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Centraal Beheer tot en met Delta Lloyd: de keuze is enorm. De kosten schommelen tussen €6,75 tot ruim €12,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt berekend op basis van factoren als hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, woonplaats, hoogte eigen risico, woonobject, type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar ING december 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (8406), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Tijnje)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van onze tool vind je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Unigarant Opstalverzekering of wellicht Turien & Co Inboedelverzekering Primair. Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Zodoende zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die overeenkomen met jouw zoekopdracht. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 8406? Vergelijk direct online verzekeringsbedrijven en kies de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Tijnje

 • Generali Inboedelverzekering
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden goedkoop verzekeren? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €11,75 bij EAG Assuradeuren, London Verzekeringen of Turien en Co. Dankzij de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Tijnje.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is betaalbaar en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met een rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Tijnje vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman en: je zoontje schiet door de ruit bij de buren. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Gorredijk, Langezwaag, Terwispel, Beetsterzwaag, Ureterp, Bakkeveen.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden op weg met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een spiegelreflexcamera en een kinderwagen.

‘Uitstekende informatie, snel geregeld

T. van den Bosch, Tijnje (december 2021)