Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Dinkelland

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Dinkelland (gemeente Dinkelland, Overijssel)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. brand, storm, diefstal, vandalisme. Bij partijen als DAK, Zelf of Klaverblad. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan broodbakmachine of wat te denken van een kapotte wasmachine. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Dinkelland detecteer je dankzij onze eenvoudige vergelijker. Denk aan Allianz pakket en Delta Lloyd pakket. Vul alle velden in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteDinkelland
Netnummer0541 (+31541)
Bewoners Dinkelland26120
Postcodegebied7590
WijkenDenekamp
Naburige plaatsenverzekering-Diemen, inboedelverzekering-Deventer, polis-Deurne, verzekeringspakket-Den Helder, Den Haag en verzekeraar-Delfzijl
inboedelverzekering-dinkelland

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Dinkelland november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in een woongelegenheid. Van platenspeler t/m hobby-artikelen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een artikel vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Univé tot ook De Goudse: de keuze is enorm. Tarieven lopen op van €4,25 tot wel €14,75. Het bedrag kent zijn oorsprong in factoren als type dekking, de dekkingsgraad, regio, hoogte eigen risico, type woning, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Allianz dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (7590), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Dinkelland)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Aan de hand van onze tool ontdek je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) of wat te denken van Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering. Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Daardoor beperk je je tot maatschappijen die passen bij de aanvraag die je doet. Vervolgens selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 7590, 7591? Bekijk zelf op deze site verzekeringsmaatschappijen en kies de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Dinkelland

 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €11,50 bij Unigarant, Lancyr of ANWB. Middels enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Dinkelland.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Advies: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met een ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. In veel gevallen kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Dinkelland vergoedt in principe alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: een smartphone laten vallen maar tevens: u laat iets waardevols vallen. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Denekamp, Lattrop-Breklenkamp, Tilligte, Agelo, Noord Deurningen, Ootmarsum, Weerselo, Rossum, Saasveld, Deurningen, Nutter, Oud Ootmarsum.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Zodoende zijn kostbaarheden on the go en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een spelcomputer of een kinderwagen.

‘Goed geholpen bij de overstap

L. van de Velde, Dinkelland (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente