Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Rhoon

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Rhoon (gemeente Albrandswaard, Zuid-Holland)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. inbraak, storm, bliksem, vandalisme. Bij partijen als ASR Verzekeringen, Univé of SNS. Je kunt dan denken aan schade aan broodbakmachine of bijvoorbeeld beschadigingen aan het interieur. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Rhoon detecteer je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld SNS pakket of Nationale Nederlanden pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteAlbrandswaard
Netnummer010 (+3110)
Aantal inwoners Rhoon24985
Postcodes3160
WijkenPoortugaal-Noord
Plaatsen in de buurtverzekering-maasland, inboedelverzekering-hoek-van-holland, polis-heerjansdam, verzekering-bleskensgraaf, verzekeringspakket-goudriaan en ottoland
inboedelverzekering-rhoon

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Rhoon september 2021

Via een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in een woongelegenheid. Van kleden tot aan kampeeruitrusting: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra iets vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Lancyr tot en met Independer: de keuze is enorm. Premies schommelen tussen €5,75 en €13. Het tarief komt tot stand door onder andere dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de dekkingsgraad, woonplaats, hoogte eigen risico, het soort woning, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Reaal dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (3160), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Rhoon)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is namelijk uniek. Geholpen door de bovenstaande vergelijker achterhaal je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Hierbij kan je denken aan o.a. ANWB Inboedelverzekering of misschien Turien & Co Woonpakketverzekering Premium. Onze tip: Begin meteen met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Op basis daarvan kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die passen bij jouw wensenpakket. Vervolgens kan je filteren op zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 3160, 3161, 3162? Bekijk nu op deze site verzekeringsbedrijven en vindt de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Rhoon

 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandtarief bedraagt soms wel €11,50 bij SNS, Interpolis of Centraal Beheer. Met behulp van de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Rhoon.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Dikwijls kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Rhoon staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman maar tevens: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Poortugaal-Noord, Rhoon-Noord, Poortugaal-Zuid, Rhoon-Zuid, Buitengebied Albrandswaard, Portland, Rotterdam-Albrandswaard.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Op die manier zijn eigendommen on the go en buitenshuis verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een laptop en jouw golfspullen.

‘Nooit meer zorgen over de polis

B. van den Velde, Rhoon (september 2021)