Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Alblasserdam

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Alblasserdam (gemeente Alblasserdam, Zuid-Holland)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als brand, vandalisme, diefstal, storm. Bij bedrijven als Centraal Beheer, De Goudse of Interpolis. Je kunt dan denken aan schade aan espressomachine en/of schade aan apparatuur. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Alblasserdam bekijk je met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Verzekeruzelf.nl pakket maar ook ING pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteAlblasserdam
Netnummer078 (+3178)
Aantal inwoners Alblasserdam19955
Postcodes2950
WijkenCentrum
Plaatsen in de regioverzekering-Achtkarspelen, inboedelverzekering-Aalten, polis-Aalsmeer, verzekeringspakket-Aalburg, Aa en Hunze en verzekeraar-Beemster
inboedelverzekering-alblasserdam

Inboedelverzekeringen vergelijken in Alblasserdam december 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle eigendommen in de woning. Van kristal tot en met weegschaal: goede dekking voor alle goederen. Wat is hier de criteria? Stelregel: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Zodra een item permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Univé tot aan Independer: heel veel verschillende opties. Tarieven fluctueren tussen de €7,75 en €15,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door zaken als hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over FBTO pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (2950), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Alblasserdam)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is weer anders. Dankzij de tool hierboven check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Univé Woonpakket (EUG) of wat te denken van InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid). Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en schets jouw situatie. Aan de hand hiervan beperk je je tot verzekeringsbedrijven die matchen met jouw wensenpakket. Daarna kan je filteren op zaken als:

 • Standaard prijs
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 2950, 2951, 2952, 2953, 2954? Bekijk nu online alle verzekeraars en check de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Alblasserdam

 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Allsecur Compleet
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • ANWB Woonpakket Plus
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is doorgaans ongeveer €9,50 bij Huis In Eén Verzekeringen, Nederlanden van Nu of ANWB. Middels een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Alblasserdam.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor een rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel heb je de keuze tussen een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Alblasserdam vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: een erfstuk laten vallen of: de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het pluspunt van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Centrum, Kinderdijk, Blokweer, Souburgh, Bedrijventerrein, Landelijk gebied.

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn kostbaarheden op weg en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een smartphone of jouw golfspullen.

‘Geen papierhandel, alles online afgehandeld

Y. Koster, Alblasserdam (december 2023)