Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Rotterdam-Albrandswaard

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Rotterdam-Albrandswaard (gemeente Albrandswaard, Zuid-Holland)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld blikseminslag, wateroverlast, diefstal, vandalisme. Bijvoorbeeld bij Allianz, FBTO of Nationale Nederlanden. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan koffiemolen en/of een defecte wasmachine. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Rotterdam-Albrandswaard ontdek je door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan Avéro Achmea pakket of OHRA pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteAlbrandswaard
(Net) nummer010 (+3110)
Inwoners Rotterdam-Albrandswaard24985
Postcodegebied3165
BuurtschappenPoortugaal-Noord
Naburige plaatsenverzekering-rhoon, inboedelverzekering-maasland, polis-hoek-van-holland, verzekering-molenaarsgraaf, verzekeringspakket-heerjansdam en goudriaan
inboedelverzekering-rotterdam-albrandswaard

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Rotterdam-Albrandswaard september 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle goederen in huis. Van televisie tot servies: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Samenvattend: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra een ding permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er flink wat aanbieders. Van Verzekeruzelf.nl t/m Ditzo: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies lopen op van €4,75 tot aan €13. Het tarief wordt berekend op basis van zaken als het soort dekking, de dekkingsgraad, regio, het gekozen eigen risico, het soort woning, type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over REAAL Verzekeringen dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (3165), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Rotterdam-Albrandswaard)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is namelijk uniek. Met behulp van de vergelijker achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, en bij jouw budget. Dat kan zijn Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk) of misschien Allianz Woonhuisverzekering (EUG). Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Aan de hand hiervan vergelijk je verzekeraars die in lijn zijn met jouw voorwaarden. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 3165? Bekijk nu aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en zoek de goedkoopste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Rotterdam-Albrandswaard

 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs bedraagt soms wel €13,00 bij De Goudse, Independer of BLG wonen. Dankzij deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Rotterdam-Albrandswaard.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Tip: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en overzichtelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel kan je kiezen voor de zogeheten uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Rotterdam-Albrandswaard vergoedt vrijwel alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: een vaas laten vallen en bijvoorbeeld: je morst een glas cola over het tapijt van de buurman. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Poortugaal-Noord, Rhoon-Noord, Poortugaal-Zuid, Rhoon-Zuid, Buitengebied Albrandswaard, Portland, Rotterdam-Albrandswaard.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn bezittingen op pad en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een tablet + sportuitrusting.

‘Nooit meer zorgen over de polis

S. Hofman, Rotterdam-Albrandswaard (september 2021)