Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Feanwâlden

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Feanwâlden (gemeente Dantumadiel, Friesland)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als vandalisme, bliksem, water, inbraak. Bij bedrijven als Bovag, Univé of Polis Direct. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan koffiezetapparaat of wat te denken van schade aan apparatuur. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Feanwâlden bekijk je via onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als Reaal pakket of Nationale Nederlanden pakket. Vul alle velden in, en check de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteDantumadiel
(Regio) nummer0511 (+31511)
Inwoners Feanwâlden19015
Postcodegebied9269
BuurtenCentrum
Plaatsen nabijverzekering-suwald, inboedelverzekering-earnewald, polis-garyp, verzekering-ryptsjerk, verzekeringspakket-sumar en eastermar
inboedelverzekering-feanwalden

Inboedelverzekeringen vergelijken in Feanwâlden november 2023

Via een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van oven tot en met overhemden: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een ding vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van Univé tot HEMA: er is nogal wat keuze. De kosten schommelen tussen €4,75 en ongeveer €13. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van factoren als het type polis, de dekkingsgraad, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, woonobject, type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Bovag pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (9269), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Feanwâlden)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Iedere situatie is verschillend. Dankzij de bovenstaande vergelijker achterhaal je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid) of Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Begin meteen met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Op basis daarvan beperk je je tot verzekeringsbedrijven die passen bij jouw eisen. Hierna selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 9269? Vergelijk nu op deze site verzekeringsbedrijven en kies de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Feanwâlden

 • SNS Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €11,25 bij Ditzo, Nationale Nederlanden of Aon Direct. Middels deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Feanwâlden.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Zit je op school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel neemt men hierbij ook een autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Dikwijls zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Feanwâlden vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Om je een idee te geven: je morst bier over de bank van de buurman maar tevens: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Centrum, Oost, Zuid, West.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Niet gek, want zo zijn bezittingen op pad en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een spiegelreflexcamera & sieraden.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

X. van der Laan, Feanwâlden (november 2023)