Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Sittard-Geleen

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Sittard-Geleen (gemeente Sittard-Geleen, Limburg)? Aan de hand van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als bliksem, inbraak, vandalisme, storm. Bij ondernemingen als ANWB, De Goudse of Nederlanden van Nu. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. fornuis of wat te denken van schade aan de keuken. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Sittard-Geleen detecteer je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. ASR Verzekeringen pakket maar ook NowGo pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteSittard-Geleen
(Net) nummer046 (+3146)
Aantal inwoners Sittard-Geleen93555
Postcodes6153
WijkenLimbrichterveld
Plaatsen in de regioverzekering-Sint-Michielsgestel, inboedelverzekering-Sint Anthonis, polis-Simpelveld, verzekeringspakket-Schouwen-Duiveland, Schinnen en verzekeraar-Schiermonnikoog
inboedelverzekering-sittard-geleen

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Sittard-Geleen november 2023

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in je appartement. Van frituurpan t/m barbecue: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Kort gezegd: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een artikel vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van Aegon tot en met Interpolis: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies lopen op van €5,5 tot ruim €14,25. De premie kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld het soort dekking, waarde inboedel, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Bovag inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (6153), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Sittard-Geleen)

De beste inboedelverzekering

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van de polisvergelijker achterhaal je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Denk aan Ditzo Woonverzekering (Allrisk) of juist Klaverblad Verzekeringspakket Budget. Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Daardoor beperk je je tot verzekeraars die in lijn zijn met jouw wensenpakket. Vervolgens selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 6153? Check nu via internet alle verzekeraars en zoek de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Sittard-Geleen

 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • HEMA Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel goedkoop verzekeren? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €7,00 bij HEMA, Nederlanden van Nu of Avéro Achmea. Door middel van de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Sittard-Geleen.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als buitenhuisdekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met een reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Sittard-Geleen biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid en bijvoorbeeld: je morst een kop koffie over de bank van een vriend. Het pluspunt van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Limbrichterveld, Sittard, Overhoven, Munstergeleen, Guttecoven, Geleen, Holtum-Born, Obbicht en Papenhoven.

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden in de tuin met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een smartphone en kleding.

‘Ongelooflijk hoe makkelijk dat online gaat

Familie. van der Laan, Sittard-Geleen (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente