Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Bernheze

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Bernheze (gemeente Bernheze, Noord-Brabant)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als inbraak, bliksem, storm, vandalisme. Bij ondernemingen als DAK, Europeesche of Independer. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan oven of een kapotte laptop. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Bernheze bekijk je met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als ABN AMRO pakket maar ook Delta Lloyd pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBernheze
(Regio) nummer0413 (+31413)
Bewoners Bernheze29880
Postcodegebied5471
BuurtschappenVorstenbosch
Naburige plaatsenverzekering-Berkelland, inboedelverzekering-Bergen op Zoom, polis-Bergen Noord-Holland, verzekeringspakket-Bergen Limburg, Bergeijk en verzekeraar-Berg en Dal
inboedelverzekering-bernheze

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Bernheze december 2023

Met een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle eigendommen in huis. Van vazen tot aan Xbox: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een product aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Aegon tot ook De Goudse: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten lopen op van €7 en ongeveer €12,75. Het tarief kent zijn oorsprong in zaken als type dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcode, je eigen bijdrage per schade, woonobject, grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: ING inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (5471), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Bernheze)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Dankzij de polisvergelijker detecteer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk) of wat te denken van Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk). Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Middels de tool vind je verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Geschatte kosten
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 5471, 5472? Check nu met onze tool alle verzekeraars en vindt de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Bernheze

 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €9,50 bij Generali, Nationale Nederlanden of Allsecur. Aan de hand van een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Bernheze.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Goed om te weten: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook een ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Bernheze biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: je morst een glas cola over een meubel van een familielid en bijvoorbeeld: je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Vorstenbosch, Heesch, Nistelrode, Loosbroek, Heeswijk-Dinther, Vinkel.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn spullen onderweg en buiten huis verzekerd. We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een tablet en een kinderwagen.

‘Goed verzekerd zijn geeft een goed gevoel

Y. Martens, Bernheze (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente