Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nieuw-Schoonebeek

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Nieuw-Schoonebeek (gemeente Emmen, Drenthe)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als vandalisme, diefstal of storm. Bij bedrijven als Bruns ten Brink, Huis In Eén Verzekeringen of Nationale Nederlanden. Je kunt dan denken aan schade aan droogtrommel of denk aan een defecte TV. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Nieuw-Schoonebeek sluit je af door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld Reaal pakket en/of Independer pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteEmmen
(Net) nummer0524 (+31524)
Aantal inwoners Nieuw-Schoonebeek107584
Postcodes7766
BuurtschappenNieuw-Weerdinge
Plaatsen nabijverzekering-weiteveen, inboedelverzekering-zandpol, polis-schoonebeek, verzekering-dalen, verzekeringspakket-stieltjeskanaal en dalerveen
inboedelverzekering-nieuw-schoonebeek

Inboedelverzekeringen vergelijken in Nieuw-Schoonebeek november 2023

Met een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle eigendommen in huis. Van glaswerk t/m tassen: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat een product vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Aegon tot aan Klaverblad: de keuze is enorm. De kosten fluctueren tussen de €9,25 tot ruim €13,25. Het bedrag kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld het type polis, verzekerd bedrag, postcode, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: SNS afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (7766), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Nieuw-Schoonebeek)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Elke woning en gezin is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van de bovenstaande vergelijker check je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid) of wat te denken van Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Zodoende vergelijk je verzekeringsbedrijven die overeenkomen met jouw wensenpakket. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 7766? Bekijk zelf op deze site alle aanbieders en check de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Nieuw-Schoonebeek

 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • ANWB Woonpakket Plus
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €9,00 bij Verzekeruzelf.nl, Interpolis of ANWB. Aan de hand van de onderstaande tipsben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Nieuw-Schoonebeek.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met een motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. Meestal moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Nieuw-Schoonebeek vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders maar tevens: je gooit bier over het tapijt van de buurman. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Nieuw-Weerdinge, Roswinkel, Emmer-Compascuum, Barger-Compascuum, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Amsterdam, Erica, Klazienaveen, Zwartemeer, Schoonebeek, Veenoord, Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen, Emmen-Centrum, Emmen-Centrum Oost, Emmermeer, Angelslo, Emmerhout, Emmerschans, Bargeres, Rietlanden, Parc Sandur, Delftlanden, Barger-Oosterveld, Kern Emmen Noord, Kern Emmen Zuid, Kern Emmen Industrieterreinen.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn eigendommen op weg en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een smartphone & een muziekinstrument.

‘Mijn huis goed verzekerd

Z. de Ruiter, Nieuw-Schoonebeek (november 2023)